KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Aisha, mother to Abeeha i 0. class:
No doubt we are so lucky to find this
school. It’s amazing how teachers gives
individual help and guidance to every
child.

Facebook png

Riad far til 3 børn i skolen igennem tiden:
Skøn skole!

https://www.instagram.com/oresundsinternationaleskole/am png

Yurub mor til 6 børn i skolen igennem tiden:
Alle mine børn har gået her og de er alle tilfredse og desuden også kommet ind på deres ønsket videregående uddannelse.

Sara:
Super god skole. Med personlige erfaringer kan jeg konkludere, at det ikke bare er lærerne, men også eleverne der løfter hinanden!

Zainab, mor til 3 børn på skolen igennem tiden:
Man kan virkelig mærke nærværet, der kommer mellem lærerne og forældrene og iøvrigt også eleverne. Gennem flere generationer, har vi benytte os af denne skole. :)

Yusuf, elev i 7. klasse:
Skolen er meget god for børnene både fagligt, men også socialt. De lærer alt det de skal bruge i deres voksne liv, og de lærer også, hvordan man er en god person med et godt hjerte.
Jeg er virkelig glad for denne skole, den har lært mig så meget, jeg ikke vidste.

Mina:
Alle mine 4 børn har gået/går stadig på skolen. Vi er super tilfredse, da dette er en virkelig god skole, med gode lærere og en fantastisk skoleleder, samt godt samarbejde mellem forældre og skolen. Jeg kan klart anbefale skolen til alle.

Tina, mor til elev i 2 klasse:
Good school with great teachers. Love their way of tutoring. They care for each child that is enrolled in their school and they do their best to accommodate everyone’s needs and wishes.Good school with great teachers. Love their way of tutoring. They care for each child that is enrolled in their school and they do their best to accommodate everyone’s needs and wishes.

Rasvita, mother to student in 1st class:
Great school. My daughter attends the 1st grade and is really happy there. Teachers are dedicated, skilled and very caring. Both principal and teachers know your child personally and can take care of his or her needs.

I am really impressed with this school. It was our best decision to chose this school for our girl. I give Ø-I-S my warmest recommendations.

Tamana i 8. klasse:
De høje krav gør, at jeg har lært rigtig meget.

Manmeet mor til Ahshyot i 7. klasse:
En af de ting jeg bedst kan lide ved skolen er, at det altid er nemt at finde en lærer, der har tid til at snakke, og på den måde bliver små situationer ikke et problem, tingene bliver løst med det samme. Lærerne fokuserer på elevernes forståelse og anvendelse. Eleverne skal ikke bare kunne det – de skal forstå det.

Inga - mor til Victoria i 7. klasse og David i 9. klasse:
Jeg er rigtig glad for, at lærerne er så opmærksomme på børnene, både fagligt, socialt og personligt. Jeg synes også, det er dejligt, at børnene lærer i deres eget tempo, det gør, at børnene er glade og hele tiden bliver udfordret, der hvor de er.

Mina i 9. klasse siger:
Det er rart, at alle er gode til at være sociale på kryds og på tværs af alderstrin og klasser.

Maria L. lærer:
En af de ting jeg bl.a. elsker ved mit arbejde er oplevelsen af de små i børnehaveklassen, som læser for første gang. At se hvor glade de bliver, når de først opdager, at de faktisk lige har læst en hel sætning og en hel side helt alene. Det er ikke kun dem, der ikke kan få armene ned, det er også mig, jeg har det som en stor skinnene sol resten af dagen.

Agamjyot 3g.:
Det jeg tænker mest tilbage på, er, hvor godt fokus der var på den individuelle elev, og hvor god en læringsmetode det er. Det er noget, jeg savner på gymnasiet, hvor vi for det meste har kollektiv undervisning.
Skolens mange lektier er også noget, der har hjulpet mig i gymnasiet, fordi lektieniveauet og mængden stiger efter første år på gymnasiet, men det er så noget, jeg har lært at håndtere på Ø.I.S.

Adna universitetet:
Noget jeg har taget med mig fra mine år på Øresunds Internationale Skole er klart selvdisciplin. Jeg følte mig forberedt til gymnasiet, og jeg brugte klart mange af de ting, jeg lærte af skolen. Nu studerer jeg psykologi og kommunikation på universitet. Jeg er overbevidst om, at jeg ikke kunne have gjort det uden ØIS.

Ayanle 3. g.:
At gå på Øresunds internationale skole har været en god platform for mig til at nå mine akademiske mål. Mine færdigheder var ikke så gode, da jeg startede på skolen, men skolen opbyggede mine færdigheder, så jeg blev parat til gymnasiet. Nu er jeg på mit sidste år på gymnasiet, og efterfølgende har jeg tænkt mig at studere softwareudvikling på IT-Universitet.

Maria N. - lærer på skolen gennem 6 år:
Jeg føler virkelig, at man når alle elever i den individuelle undervisning, og det giver mig en god professionel stolthed. Også vores meget tætte skole-hjem samarbejde, hvor vi hurtigt kan få afklaret uregelmæssigheder og på den måde hjælpe eleverne videre til det faglige niveau, som vi ønsker og forventer.

Arafo - mor til Radwan i 4. klasse og Yusuf i O. klasse:
Jeg synes, det er en god skole med gode lærere, og det er dejligt, at skolen har en fornuftig størrelse, så alle kender alle.

Mina - mor til Mariam i 6. klasse:
Det er dejligt, at der er så tydelige regler, som skal følges. Så er det lettere for børn og forældre. Det er godt, at lærerne holder øje med eleverne, med deres mad og deres opførsel, så forsætter deres dannelse også i skoletiden, hvor de jo tilbringer meget tid.

Iman 4. klasse:
Jeg synes, det er en god skole, hvor jeg lærer meget og får mere viden.

Frank i 5. klasse:
Jeg lærer mange ting og har det sjovt i min skole. Når jeg har brug for hjælp til f.eks. en konflikt, så får jeg hjælp, og det bliver fikset.

Ifrah 6. klasse:
Jeg glæder mig altid til at komme i skole, fordi jeg ved, at det bliver sjovt og fordi, jeg har mange gode venner i skolen.

Radwan i 4. klasse:
Jeg føler, jeg er blevet bedre til alt, efter jeg kom til ØIS.

Elias 5. klasse:
Jeg lærer meget i min skole, og det er rart, at vi også arbejder individuelt i timerne, for så lærer jeg mere på lige netop mit niveau og har virkelig tid til at forstå. Det er dejligt, at lærerne har god tid til en i timerne. Jeg hjælper nogle gange mine fætre med lektier, de går ikke på skolen. Jeg synes, det er rart, at min skole har en størrelse, så jeg faktisk kender alle. Jeg har mange venner og mange at lege med i pauserne.

Sabrina 3. klasse:
Jeg lærer meget, og vi har søde lærere.

Naima 1. klasse:
Jeg synes, jeg lærer meget.

Mohammen 9. klasse:
ØIS er en god skole, for med den individuelle undervisning har eleverne mulighed for hurtigt at udvikle kompetencer med hensyn til at tage fuldt ansvar for sig selv, sin forståelse og det man lærer.

Anna 2. klasse:
Min skole er god, fordi det er en god ting at lære og lave skolearbejde. Jeg kan godt lide at skrive og tegne.

Younes 3. klasse:
Jeg lærer meget, og det er sjovt at være i skole. Det er sjovt og rart, når jeg spiller fodbold med mine venner.

Daniel 3. klasse:
Min skole er god, fordi man lærer mere end i min gamle skole. Børnene i skolen er sjove, de er ikke irriterende. Hvis man siger noget til lærerne, så tager de det alvorligt.

Farhang i 0. klasse:
Min skole er god, fordi jeg har mange gode lærere.

Yurub - mor til fem børn på skolen:
Jeg startede mine børn på skolen, da 3 af dem allerede var i gang med at gå i skole. Da de sidste to startede i skolen, vidste jeg, hvor alle mine børn var hver i sær i deres læring. Jeg ved, hvad de kan og hvad deres individuelle læringsplan er. Siden da har jeg ikke haft nogen bekymringer for deres fremtid. For mig har det simpelthen være en stor succes at have mine børn på Øresunds Internationale Skole.

success3 jpg

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.