Undervisningsmiljøvurdering

Hvert 3. år laver skolen en undervisningsmiljøvurdering, den sidste blev afsluttet i 2019. Når undersøgelsen er lavet, bliver der holdt en samtale med eleverne for at se på, hvordan de forskellige emner kan bearbejdes og/eller hvad der skal til, for at holde de gode områder ved lige.

Vi har en målsætning om, at der hvert år skal afholdes mindst en dag, hvor trivsel er på skemaet. Et tema som der arbejdes med hver dag, men målsætningen er specifikt at sætte fuld fokus på trivsel mindst en hel dag om året.
Vi har de sidste 7 år afholdt to trivselsdage årligt på skolen. Disse dage er gået rigtig godt, og eleverne får leget og samarbejdet på tværs af klassetrinnene.
Vores undersøgelse i 2019 viste, at der er mange ting, som virkelig går rigtig godt og at der er ting, som kan forbedres. Undersøgelsen viste bl.a., at vore elever føler sig trygge; at de føler at deres lærere gerne vil hjælpe dem; at eleverne føler, at deres lærere hjælper dem med at lære på måder, der virker godt; at eleverne føler, at de tit kan klare det, de sætter sig for og at eleverne føler, at de hører til på skolen.

20190612_112003 jpeg
Resized_20191203_150557 jpeg

Vi skal fortsætte med at arbejde med de ting, der virker, fra sidste vurdering så som:
At rose eleverne, tid til konfliktløsning så eleverne føler, at det er vel håndteret, være opmærksom på årsagen til fravær og hjælpe eleverne med lektiestyring. At vi forsætter med at arbejde på sund mad og generel trivsel.
Der skal være fokus på, at skolen holdes ren og pæn. Eleverne skal holdes ansvarlige for at holde deres klasser, andre lokaler, gangareal og toiletter i ordentlig stand.
En gang om året laver hver klasselærer en lille undervisningsmiljø-undersøgelse i deres egen klasse, for at tage temperaturen på klassen og få rettet op på eventuelle ting, der ikke fungerer optimalt.

Resized_20191206_173229 jpeg

Fra 2019 planen skal vi arbejde på følgende:
Hjælpegårdvagter i gang for at hjælpe de mindre elever, samt arbejde på at de mindre elever altid husker at gå til gårdvagten, hvis de har brug for hjælp. Smileyordning i den mindste klasse.
At lærerne øger deres opmærksomhed på, hvordan eleverne kan få mere medbestemmelse, så som intern timefordeling, emneområder, styrket elevråd samt pladser i klassen. Mere fokus på at give eleverne argumentationen i tilfælde, hvor elevernes ønsker ikke bliver opfyldt.
Større fokus på indeklima evt. vinduesfilm, der regulere temperaturen på skolen, samt udluftning i frikvarterne.
Projekt: udsmykning af skolen, hvilket skal gøres i kunst-timerne og eleverne vælger udsmykningen.
Bygningen bliver set igennem mindst en gang om året, via skolens APV arbejde. Hvis der er sikkerheds- og eller sundhedsforhold der skal korrigeres, bliver de korrigeret med det samme.

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png
Instagram png

© 2017-2023 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.