JUNI 2023

KONTAKT

Et dejligt skoleår er gået, med masser af god undervisning i huset, og skønne ture ud af huset, samt besøg i huset.
Vi har blandt andet holdt fastelavn, sportdag, kulturel festival/forårsfest, fernisering, dimission og sidste skoledag for 9. klasse med vandkamp.
De store elever har været igennem deres skriftlige og mundtlige afgangseksamener. De har klaret sig vildt godt. Eleverne fra 8. klasse fik 9,2 i kunst. Eleverne fra 9. klasse fik 7 i snit i dansk stil, 9 i snit i mundtlig matematik, 8. klasse fik 9,2 i snit i kunst, 9,4 i snit i mundtlig naturfag, 10,2 i snit i mundtlig dansk, 11,2 i mundtlig engelsk og et super flot 12 i snit i mundtlig samfundsfag. Adgangskravet til gymnasiet er 5.0. Så alle eleverne er frie til at vælge lige netop den ungdomsuddannelse de vil. Eleverne har individuelt opnået et gennemsnit fra 7, 3 til 10, 3 og deres samlede gennemsnit for alle afgangseksaminer var 9,0. Altsammen opnået med eksterne censorer fra andre skoler.
Det er helt vildt flot, og vi er også ekstraordinære stolte af dem, da de alle har et andet modersmål end dansk. Og hvoraf en af eleverne til og med kun har boet i Danmark i 10 år.
Vi ønsker jer kæmpe held og lykke fremover.


Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png

Kulturel festival

Fredag den 28. april afholdt skolen kulturel festival. Det var en virkelig skøn dag. Solen skinnede og masser af glade mennesker var fremmødt. Der blev sunget, hygget, danset og spist masser af lækkert mad. Det er en fornøjelse af se elevernes store kulturelle mangfoldighed.

Skønne billeder fra året der gik

Der har været så mange skønne stunder i årets løb, både på og udenfor skolen. Herunder er nogle af de stunder fanget med et kamera og foreviget i dette nyhedsbrev.

Vores skønne indskolingselever omfavner virkelig deres verden igennem undervisning, sang, naturoplevelser og altid med en enorm glæde og interesse. Det er inspirerende.

Nogle af vores fantastiske udskolingselever ”in action” på og udenfor skolen.
Tak for mange skønne stunder i årets løb. Vi glæder os til mange lignende stunder i 2023/24.

Sportsdag marts 2023

Skoleårets sidste sportsdag blev afholdt onsdag den 15. marts. Alle elever og lærerer var taget til Amager hallen, hvor der blev spillet og hygget. Sidst på dagen modtog alle elever undervisning i, hvordan man kan leve et godt liv med sundt mad og masser af motion. Tusind tak til alle deltagere, det var en fed sportsdag i Amager hallen.

Sidste skoledag, karameldag og vandkamp

Årets sidste skoledag for vores skønne elever fra 9.klasse blev selvfølgelig fejret med karamelkast, kongespil mod lærerne og ikke mindst vandkampen. Det var en forrygende dag.

Dimissionsfest

Torsdag den 22. juni var tiden kommet til at fejre afgangselevernes flotte eksamensresultater. Dimissionsfesten er altid et tydeligt tegn på at skoleåret er nået til vejs ende og hvilken afslutning på et skønt skoleår. Vores super dygtige elever og faglærere har gjort det helt ekstremt flot – et samlet gennemsnit på 9,0 i deres afgangseksamener.
Eleverne fik overrakt deres flotte afgangsbeviser og efterfølgende blev der hygget med familien og skolens personale. En passende afslutning på et fantastisk skoleår. Stort tillykke.

Modersmåls undervisning

Vi er kommet godt i gang med vores modersmålsundervisning to timer om ugen. Første hold der er oppe at køre er arabisk. Og der ser umddelbart ud til at de to næste hold der bliver startet op bliver urdu og persisk. For at et hold kan starte op skal der være fem deltagere. Lad endelig Saiqa vide hvis I har interesse for modersmål undervisning.

Invitation til skolens 20-års fest

Det skal fejres. Øresunds Internationale Skole fylder 20 år.

Du inviteres til skolens fødselsdag lørdag den 19. august 2023 kl. 12:00 – 16:00

Vi ses
Saiqa Razi
saiqa@o-i-s.dk

Så fløj det første halve år afsted, og hold nu op hvor gik det stærkt.

Vi har afholdt et super godt juleshow. Hvor alle eleverne, traditionen tro, underholdt med sang og denne gang også et lille dukke teater til "På loftet sidder nissen".

Eleverne har her i december været i Det Kongelige teater og set ballet, og de små har været i Zoologiske Have.

Vi har haft besøg af "Din tro min tro" i religions undervisningen, som altid en fornøjelse.

I efteråret har eleverne fra 3.-5. klasse været i Zoologisk have og dissekerer en høne, en super spændende dag. Vi benytter os meget af Zoo med vores årskort.

Vi har afholdt en dejlig sportsdag med alle elever ude i det fri, med løb, pointkast, æggeløb og rundbold.

8.-9. klasse har været til forum teater med Contact på Frederiksberg, hvor dilemmaer i livet var på tapetet med medrivende personlige fortællinger.

De mindre elever har været i teatret i Nørregade og set "Pippi Langstrømpe".

Terminsprøver har de store elever også lavet, en god øvelse i hvordan det er at gå til eksamen.
Skolens elevråd er startet op for året og er kommet godt i gang med deres opgaver.

8.-9. klasse har været til forum teater med Contact på Frederiksberg, hvor dilemmaer i livet var på tapetet med medrivende personlige fortællinger.

De mindre elever har været i teatret i Nørregade og set "Pippi Langstrømpe".

Terminsprøver har de store elever også lavet, en god øvelse i hvordan det er at gå til eksamen.
Skolens elevråd er startet op for året og er kommet godt i gang med deres opgaver.

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.