Så fløj det første halve år afsted, og hold nu op hvor gik det stærkt.

Vi har afholdt et super godt juleshow. Hvor alle eleverne, traditionen tro, underholdt med sang og denne gang også et lille dukke teater til "På loftet sidder nissen".

Eleverne har her i december været i Det Kongelige teater og set ballet, og de små har været i Zoologiske Have.

Vi har haft besøg af "Din tro min tro" i religions undervisningen, som altid en fornøjelse.

I efteråret har eleverne fra 3.-5. klasse været i Zoologisk have og dissekerer en høne, en super spændende dag. Vi benytter os meget af Zoo med vores årskort.

Vi har afholdt en dejlig sportsdag med alle elever ude i det fri, med løb, pointkast, æggeløb og rundbold.

8.-9. klasse har været til forum teater med Contact på Frederiksberg, hvor dilemmaer i livet var på tapetet med medrivende personlige fortællinger.

De mindre elever har været i teatret i Nørregade og set "Pippi Langstrømpe".

Terminsprøver har de store elever også lavet, en god øvelse i hvordan det er at gå til eksamen.
Skolens elevråd er startet op for året og er kommet godt i gang med deres opgaver.

Og sidst men ikke mindst har de store elever været på lejrtur i Ribe og er blevet en oplevelse rigere i forhold til Danmarks skønne natur ude ved Vadehavet. En super dejlig lejrtur med overnatning og masser af hygge.


Vi glæder os til foråret og alle de spændende opgaver der skal laves.

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png

© 2017-2022 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.