Marts, april, maj, juni 2017.

Vi har lavet mange skønne ting i de sidste par måneder i dette skoleår. Der er blevet arbejdet grundigt i de skemalagte timer. Eleverne har igen været på mange skønne ture, så som: Den Blå Planet, Tøjhusmuseet i historie og Naturcentret Amager i sport.

Vi havde en skøn sommerfest med dejlig elev optræden. En dejlig sidste skoledag for 9. klasserne, med karamelkastning og vandkamp, samt den obilgatoriske boldkamp mellem elever og lærere.Vores skønne 9. klasser klarede sig så super flot til afgangseksamen. De lavede 8 i gennemsnit i de samlede bundne eksaminer. Igen i år brillierede de med et 12 i gennemsnit i den mundtlige engelske eksamen, samt et 11 i snit i den samlede naturfags eksamen. Vi er meget stolte af dem og ønsker dem held og lykke på deres ungdomsuddannelser, hvor de alle har fået adgang til deres første ønske af skole.

Vi afsluttede året med den obligatoriske dimissionsfest samt dejlig hyggetid på årets sidste dag.

Vi går nu på en velfortjent sommerferie og glæder os til et dejligt og lærerigt skoleåre 2017/2018.

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png
Instagram png
20170623_115310_resized jpg
DSC_1719 jpeg

December 2016, januar og februar 2017

Vi fik afholdt juleshow, og alle kom fint ind i det nye år. Til juleshowet viste 6.-7. klasse et teaterstykke som de selv havde lavet, om nisserne som ikke kunne komme hjem, det var rigtig fint og underholdende. Vi blev behørigt underholdt af 0.-5. klasse med skøn sang og spiste traditionen tro mange dejlige kager i timerne efter.

20161202_165013 jpg

Hverdagen bestod af de skemalagte timer, såsom matematik, dansk, engelsk, biologi osv.. 6.-7. klasse besøgte i religionstimen Roskilde Domkirke og havde på skolen besøg af "Din tro min tro" et initiativ fra Københavns Kommune, her kom en kristen, en muslim og en jøde, det var meget interesseant og lærerigt. I samfundsfag var eleverne i 8.-9. klasse bl.a. på besøg på Christiansborg hvor de havde et forløb om demokrati. I idrætstimen har eleverne fra 6.-9. klasse været på besøg på Danse-kapellet, hvor de havde et forløb i moderne dans. Der blev danset godt igennem og pulsen var høj.

20170206_154223 jpg
20170221_103732 jpeg

I uge 4 havde vi temauge med karriere som overskrift. De store elever lavede deres obligatoriske projekt, hvilket også vil sige at de har fået deres første afgangseksamenskarakter. De var meget dygtige. De andre klasser var bl.a. på besøg i Parken. I løbet af ugen havde de besøg af mange spændende mennesker, som fortalte om deres job og karriere, det var to politibetjente, en sygeplejerske, en selvstændig, en tømrer, en bogholder, uu-vejlederen og en sekretær.

De næste par måneder bringer mange flere timer som skemalagt, flere ture bl.a. en smut til ungdomsballet på Det kongelige teater og flere besøg. Om to måneder sveder vores dejlige 9. klasser over deres skriftlige afgangseksaminer, og ikke længe efter er der plads til et skønt sommershow.

Oktober og november 2016

De sidste par måneder har 8.-9. klasse været på den obligatoriske tur til London, hvilket gik rigtig godt. De havde et stort program, og de fik set rigtig meget.

01 (1) jpg
02 (1) jpg
03 (1) jpg

Trivselsdagene gik rigtig godt, der blev arbejdet på kryds og på tværs, og alle hyggede sig godt og fik pudset deres sociale færdigheder af.

04 (1) jpg
05 (1) jpg
06 (1) jpg

I november måned skal der afholdes terminsprøver for 8.-9. klasse, så alle elever har prøvet det to gange, præcis som til eksamen, inden de skal til den rigtige eksamen.

Nu er vi i gang med at øve til årets obligatoriske juleshow, det er måske lidt tidligt, men sneen er også på vej, så vi kommer ikke uden om det.

September 2016

Så blev der igen lavet en undersøgelse, som bygger på tal fra undervisningsministeriet, som viser hvor gode skolerne i landet er til at løfte eleverne, hvor gode skolerne er til at udvikle eleverne fagligt. Vi ligger blandt de ti bedste i København ud af ca. 100 skoler og vi ligger blandt de øverste 10 procent i landet ud af ca. 1.350,- skoler.

Det er simpelthen så flot, og vi skal alle være stolte af vores arbejde, både elever, forældre og lærere.

flag-667467_1280 jpg

I 2015 havde vi et gennemsnit på 8 i alle vores afgangsprøver og 8,07 i de bundne prøver, (de bundne prøver er de prøver, der ligger fast, at alle skal prøves i), hvilket er et god bid over landets gennemsnit på 7. Friskoler og privat skolers gennemsnit er på 7,8 i de bundne – dvs. at vi har et gennemsnit som er 1 højere end landets og 0,2 højere end gennemsnittet for friskoler og private skoler.

Tallene for 2016 er ikke lagt på ministeriets hjemmeside endnu, men vores elever og lærere producerede i 2016 igen et super genialt resultat på 8,5 i alle prøver og 8,35 i de bundne. Et år hvor der blev lavet et helt fænomenalt gennemsnit i engelsk på 12. hvilket også gjorde, at alle eleverne fik plads på lige den ungdomsuddannelse, de ønskede.

Vi har fået flere dejlige tilbagemeldinger fra vores dygtige elever, som klarer sig rigtig godt på deres ungdomsuddannelser (gymnasier og handelsuddannelserne). Vi fik en til- bagemeldning fra en elev som gik på skolen fra 0. klasse til 9. klasse, han gik derefter på gymnasiet og han søgte så en specifik videregående uddannelse, hvor 350 havde søgt om plads og kun 27 kunne få en plads, og han var en af de 27. Så ja, det kan betale sig at lægge sig i selen og lave et god stykke arbejde.

Det er dejligt, at vi har så dygtige elever og lærere.

lven png

Godt i gang august 2016

Så er vi kommet godt i gang med skoleåret, vi har i dette første kvartal forældreintroduktions møder, vi skal have afholdt årets første sportsdag og vi skal have afholdt to trivselsdage. Trivselsdagene bliver planlagt og afholdt af 8.-9. klasse, to dage alle glæder sig til.

20160811_090920 jpeg
20160822_1517480 jpeg

I oktober måned skal 8.-9. klasse til London, hvilket altid plejer at være en super dejlig tur. Der er meget på programmet i år, bl.a. musical og The Tower. Når London så er afviklet, så er første kvartal overstået og der vil være en uge til efterårferien, som ligger i uge 42, og derved er der gået 10 uger af året 40 skoleuger.

20160815_135059 jpeg

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.