I kan skrive jeres barn op på skolen, ved at udfylde nedenstående blanket og sende til os. Da den skal underskrives, kan I sende den med posten, komme forbi med den eller scanne og maile den.
Vi vil altid afholde et møde før skolestart, dette for at afstemme forventninger og ønsker.
Hvis I ønsker at skrive jeres barn op i god tid før skolestart, skal I bare sende blanketten, hvorefter I vil høre fra os. Vi vil altid holde et møde et halvt til et helt år i forvejen, hvor vi vil tale om jeres og vores forventninger. I vil også til den tid indbetale indmeldelsesgebyret på dkr. 2.400,-
Er der tale om et skoleskift, I kan sende blanketten med det samme eller ringe på 32598002 eller maile til kontor@o-i-s.dk og aftale et møde, hvor I så kan udfylde blanketten.
I er selvfølgelig altid velkomne til at ringe 32598002 for at stille spørgsmål.

Indmeldelsesblanket

Indmeldelsesblanket

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png
Instagram png

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.