Juni 2016

Så fik vi afsluttet året med bravour.

Årets sidste kvartal – travlt som altid - gik rigtig godt.

Sommershowet var en succes, med fantastisk optræden af eleverne, heldigvis under en skinnende sol.

slide1 jpg

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png
Instagram png

De store fik afholdt deres sidste skoledag med karamelkastning og vandkamp. Vi fik afholdt alle afgangseksaminer både de
mundtlige og de skriftlig. Hvilket gik super godt, med et samlet gennemsnit på alle prøverne på 8,5 og en exceptionelt flot resultat
i mundtlig engelsk på 12 i gennemsnit.

April 2016
Så er der gjort klar til den afsluttende spurt for skoleåret 2015-2016.

April har været en god måned, hvor vi har afholdt sportdag for alle, en dag hvor det heldigvis holdt tørt og solen kiggede lidt frem.

IMG_3708 jpeg
IMG_1548 jpeg

Der har været et par dejlige ture blandt andet på Louisiana. Og sommershowet er der forberedt til, så de forskellige klasser har besluttet og øvet, hvad de skal optræde med.

De skriftlige eksaminer er lige rundt om hjørnet, den første en og en halv uge af maj går med skriftlige eksaminer for 9. klasse, de har trukket skriftlig engelsk og mundtlig matematik. Så i juni måned skal de op i fire mundtlige fag. Men inden de mundtlige prøver skal vi også, traditionen tro have vandkamp og karamelkastning for de store.

Marts 2016
Marts slutter af med en velfortjent pause til alle.

8. klasserne kom på introduktionskurser i ungdomsuddannelserne, og alle klasselærere fik holdt forældrekonsultationer med deres elever og forældre, det var dejligt at se alle.

April bringer en af årets to sportsdage mandag den 4. Så vi krydser fingre for godt vejr, da alle skal ud og løbe, kaste med spyd og bolde, samt spille fodbold og rundbold.

April bringer også intens eksamens forberedelse til de skriftlige afsluttende prøver for vores 9. klasser, de vil blive afholdt i de første to uger af maj. Når de strabadser er vel ovre skal vi holde en dejlig sommerfest i midten af maj.

easter-349026__180 jpg

Februar 2016

Så blev det sørme tid til vinterferie.

Vi har haft en dejlig travl tid fra nytår frem til nu, hvor vinterferien starter på mandag.
Vi har haft parathedsmøder med alle eleverne i 9. klasse, hvilket selvfølgelig gik rigtig fint.

I uge 4 summede skolen med begreber som bæredygtighed, genbrug, genanvendelse og grøn energi. I uge 4 havde vi nemlig tema uge, og derfor arbejdede alle eleverne med emnet bæredygtighed i alle former.

pic01 jpg

9. klasserne arbejdede med deres obligatoriske projekt. Det hele kulminerede om fredagen hvor 9. klasserne fremlagde og blev evalueret. 4. til 6. klasse fremlagde for de mindre. En super dejlig uge.
I uge 5. holdt vi fastelavn, som var en dejlig festlig dag med mange fantasifulde udklædninger.

pic02 jpg
pic03 jpg

Den kommende tid bringer introduktionskurser i ungdomsuddannelserne for 8. klasse. Forældre- konsultationer i uge 10, samt forældrearbejdsdag lørdag den 27. februar, vi glæder os til at se alle til begge arrangementer.

December 2015
Glædelig jul og godt nytår til alle.

Så er det blevet tid til en velfortjent ferie efter et produktivt efterår. Mange traditionelle dage er blevet afholdt de sidste par måneder. Trivselsdage, sportsdage, forældremøder, tilsynsførende har været på besøg, vi har afholdt juleshow og eleverne har været på mange spændende ture.

Som altid lægger vi produktivt ud lige efter ferien, hvor eleverne i januar skal have temauge, og de store elever skal lave obligatorisk projekt.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

August 2015
Gode nyheder!

Der er lige blevet lavet en undersøgelse, som bygger på tal fra undervisningsministeriet, som viser hvor gode skolerne i landet er til at løfte eleverne, så de lærer rigtig meget. Vi ligger blandt de ti bedste i København ud af ca. 100 skoler og vi ligger blandt de øverste 10 procent i landet ud af ca. 1.350,- skoler.

Det er simpelthen så flot, og vi skal alle være stolte af vores arbejde, både elever, forældre og lærere.

Group of happy kids with thumb up sign in colorful t-shirts standing together -  isolated on white  jpg

I 2014 havde vi et gennemsnit på 8,1 i alle vores afgangsprøver og 8,5 i de bundne prøver (de bundne prøver er de prøver, der ligger fast, at alle skal prøves i). Hvis vi sammenligner det med Københavns Kommune som har et snit på 6,6, så ligger vi 1,9 karakterer højere. Og hvis vi sammenligner det med hele landets gennemsnit, så har vi 1,8 højere. Tallene for 2015 er ikke lagt på ministeriets hjemmeside endnu, men vores elever og lærere producerede i 2015 igen et super genialt resultat på 8,1 i alle prøver og 8,0 i de bundne. Hvilket også gjorde, at alle eleverne fik plads på lige den ungdomsuddannelse, de ønskede.

Vi har fået flere dejlige tilbagemeldinger fra vores dygtige elever, som klarer sig rigtig godt på deres ungdomsuddannelser (gymnasier og handelsuddannelserne). Så sent som i går skrev en elev, som er startet på gymnasiet, tilbage til sin samfundsfagslærer: ”Du har bare været så god en samfundsfagslærer”. Vi har fået tilbagemeldinger fra elever som har gennemsnit i slutningen af 2. år i gymnasiet på 10 og 11.

Det er dejligt, at vi har så dygtige elever og lærere. Godt arbejde til alle.

Velkommen tilbage fra sommerferie.
Så starter et spændende nyt skoleår.

Mandag den 10. august byder vi alle velkommen tilbage efter en dejlig sommerferie. Skoleåret byder på mange dejlige undervisningstimer med læring i fokus.

Først skal vi huske alle forældre på årets introduktionsaftener torsdag den 27. august og torsdag den 3. september. En dejlig dag at møde de andre forældre i klassen og en mulighed for at få et godt overblik over året der kommer, samt tale om hvad der skal ske i de forkellige fag.

Vi holder sportsdag onsdag den 9. september hvor vi vil tage på Femøren og lave mange forskellige sportslige aktiviteter. Vi holder trivselsdage fredag den 18. september og torsdag den 24. september, hvor vi ser frem til hvad 8.-9. klasse har arrangeret.

Husk der er forældrearbejdesdag lørdag den 24. september fra 10 til 15, vi glæder os til en meget hyggelig og arbejdsom dag.

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.