Kontakt

Ring, send en mail eller et brev.

Har du brug for at komme i kontakt med én på skolen kan du sende en mail på kontor@o-i-s.dk hvor du skriver, hvem mailen er til, så bliver den fordelt. Eller du kan ringe på 32598002.

Du kan også sende et brev til Øresunds Internationale Skole, Engvej 153, 2300 København S.

Ønsker du at vide mere om skolen, er du yderst velkommen til at ringe til os på 32598002 og tale med os eller aftale en tid til en snak og en rundvisning.

Ønsker du at skrive dit barn op til skolen, skal du udfylde indmeldelsesblanketten, som du finder under fakta på siden her og sende den til os. Ved elevindmeldelse vil der altid være en samtale med skolelederen eller souschefen, for at sørge for at familiens ønsker og forventninger bliver imødeset.

Vi ligger små 5 minutters gang fra Femøren metrostation. Når man står af på metrostationen og kommer ned på gaden går man til venstre og Engvej er derefter at finde på højre hånd ca. 50 meter henne.

KONTAKT

Kontakt os, hvis du ønsker et møde, en rundtur på skolen eller hvis du har nogen spørgsmål: telefon 32598002 mail kontor@o-i-s.dk

Facebook png
Instagram png

© 2017-2024 ved Øresunds Internationale Skole. Alle rettigheder forbeholdt. Øresunds Internationale Skole har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics' TM (anvendt læring) undervisningsmetode. Applied Scholastics TM er et indregistreret vare- og servicemærke, ejet af ABLE Int. (Association for Better Living and Education International) og brugt med dets tilladelse.